Neem contact op met Arne | Fysiotherapie Gademan IJsselstein

Arne Gademan

Arne Gademan

In 2003 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald, Kort daarna ben ik gestart met de Master studie Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Deze opleiding heb ik in 2008 met succes afgerond. Met deze opleiding onderscheid ik mij met de reguliere fysiotherapie door inhoudelijk over meer kennis te beschikken. Hierdoor kan de patiënt nog adequater geholpen worden.

Met trots heb ik in 2013 de praktijk van mijn vader (Adri Gademan) overgenomen. Hij is in 1986 de huidige praktijk gestart. In 2013 heeft mijn vader afscheid genomen van het vak.

De praktijk is helemaal up-to-date. en kunnen we werken met de laatste wetenschappelijke kennis state of the art. De oorspronkelijke missie en visie van mijn vader wil ik graag voortzetten. De persoonlijke benadering om de klachten van de patiënt zo efficiënt mogelijk weg te nemen en de mens achter de klacht niet te vergeten.

Samen met mijn vrouw heb ik vier kinderen. Om af en toe even helemaal naar de basis van het leven terug te keren, ga ik een aantal weekenden per jaar erop uit zonder luxe, maar met primitieve middelen tijdens survivalweekends. Verder vind ik koken met de kamado erg inspirerend en (vaak) heerlijk.

Gespecialiseerd in de volgende klachten:

 


Neem direct contact op met Arne Gademan via: arne@fysiotherapiegademan.nl
Fysiotherapie

Werkwijze


Onderstaande tarieven gelden voor verzekerden die niet of niet voldoende aanvullend verzekerd zijn. In andere gevallen declareren wij de behandeling direct bij de zorgverzekeraar.

Het eerste consult bestaat uit een verplichte intake en onderzoek (code 1864 of 1870), waarna wij een zitting fysiotherapie/manuele therapie (code 1000 of 1200) reserveren voor behandeling. Deze eerste zitting duurt dan ook langer, namelijk 50 minuten. De vervolgafspraken hebben een duur van 25 minuten.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Behandeling & Tarieven 2024


Behandeling Code Prijs
Zitting fysiotherapie 1000 €46,-
Zitting fysiotherapie aan huis 1001 €62,50
Zitting manuele therapie 1200 €57,-
Zitting manuele therapie aan huis 1201 €62,50
Screening en intake en onderzoek 1864 €60,-
Intake en onderzoek na verwijzing 1870 €60,-
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis 1871 €60,-
Medische Fitness (per kwartaal)   €130,-
     

 

logo

Gegevens

Fysiotherapie Gademan
Touwlaan 25
3401 CA IJsselstein